2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:40

Csökkent a bevándorlók száma

,

2015. március 2., hétfő 09:01, frissítve: hétfő 10:26

Bács-Kiskunban hétvégén 80 határsértőt fogtak el, többségük koszovói. Csongrádban viszont egyre kevesebb illegális bevándorló érkezik a déli határhoz Koszovóból. Vasárnap már csak öt elfogott migráns vallotta azt, hogy a balkáni országból érkezett.

Vasárnap már csak öt elfogott migráns vallotta azt, hogy a balkáni országból érkezett. Csongrád megye déli részén tegnap 149 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök. A többségük Szíriából, Afganisztánból és Szomáliából érkezett. Az illegális migránsok menedékkérelmet nyújtottak be. Ügyükben a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal jár el.

– 149 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök Csongrád megye déli részén 24 óra alatt. Az elfogott migránsok közül öten vallották magukat koszovóinak. A többiek főként Szíriából, Afganisztánból és Szomáliából érkeztek. Az elfogott határsértők menedékkérelmet nyújtottak be, ügyükben a további eljárást a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal folytatja le – tájékoztatott Várkonyi Gergely megyei szóvivő.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!