2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Az olasz futball magyar mesterei 11:00

Bojkott a bojkott ellen?

2015. március 21., szombat 08:36, frissítve: szombat 12:15

Több ismert jobboldali értelmiségi sem támogatja a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió ellen meghirdetett kormányzati bojkottot.

Több ismert jobboldali értelmiségi sem támogatja a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió ellen meghirdetett kormányzati bojkottot. A Magyar Nemzetnek Wittner Mária, a Fidesz korábbi parlamenti képviselője azt mondta: a kormányzat a gyurcsányi útra lépett az akcióval. Fábry Sándor humorista a lapnak úgy fogalmazott: ha egy egészséges kritikát megfogalmazó orgánum jön létre, abból a kormány még jól is kijöhet.

Szőcs Géza miniszterelnöki főtanácsadó Magyarország élőben című műsorunkban pedig azt mondta: konszolidálná a jobboldalon belüli ellentéteket, mert szerinte senkinek sem érdeke, hogy a konfliktusok elmélyüljenek. „Azt tudom tenni, hogy a legfőbb döntéshozók elé vagy döntéshozó elé – a miniszterelnök úrról van szó – az általam helyesnek gondolt opciókat, döntéseket megpróbálom úgy előkészíteni, előkészíttetni, hogy ezek alapján az egész nemzet és az egész kultúra javát szolgáló döntések születhessenek” – fogalmazott Szőcs Géza.


Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!