2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Radar ráadás 00:05

Bangóné: Államtitkár úr, a szegényeket ne alázzák meg

Hír TV

2017. december 12., kedd 07:40, frissítve: kedd 08:25

Váci krumpliosztásáról kérdezte Rétvári Bencét a szocialisták politikusa.

Bangóné Borbély Ildikó arra volt kíváncsi, hogy megvalósult-e tiltott pártfinanszírozás, az államtitkár ugyanis korábban nem mondta meg, hogy honnan származott a négy tonna burgonya. Rétvári Bence a múlt héten osztott ételt annak a választókerületnek a központjában, ahol a hírek szerint ő indul majd egyéniben a tavaszi választáson.

„Államtitkár úr, a szegényeket ne alázzák meg ezekkel a lakcímkártyákkal. Nem válaszolt nekem, hogy betartották-e a törvényeket, és honnan szerezték be a burgonyát, a tiltott párttámogatás megtörtént-e” – fogalmazott a szocialista képviselő.

Rétvári Bence megkerülte a válaszadást, így nem derült ki, hogy honnan származott a kiosztott burgonya, így az sem, hogy megvalósult-e a tiltott pártfinanszírozás. Ehelyett arról beszélt, hogy szerinte a szocialisták csak saját politikai érdekeiket nézik, nem az emberekét.

„Önök ellene voltak itt a parlamentben is az emberek hétköznapi életét segítő döntéseknek, és egy akciót is megtámadnak, amely valóban nehéz helyzetben lévő embereken próbál segíteni. Mi az embereken próbálunk segíteni, önök pedig a kicsinyes pártpolitikai manővereknél maradnak” – reagált az államtitkár.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!