2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Sajtóklub 14:05

Baleset miatt óriási a torlódás

2016. július 31., vasárnap 12:48, frissítve: vasárnap 12:48

Négy kocsi szaladt egymásba az M5-ös autópályán a röszkei határtól nem messze, emiatt hatalmas torlódás alakult ki a sztrádán.

Egy német rendszámú gépkocsi belefutott az előtte lévő autóba, ez okozta a sorozatos koccanást. A balesetben nem sérült meg senki, de óriási lett a torlódás az amúgy is zsúfolt autópályán. A megnövekedett forgalmat az okozza, hogy a vendégmunkások hazaindultak szabadságra. A járművezetők többsége feszült és ideges.

„A Nyugat-Európából szabadságra induló vendégmunkások rohama miatt jelentős a torlódás a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépőoldalán. A határrendészek a szombati nap folyamán csaknem harmincezer személyt léptettek ki Szerbiába. A várakozási idő csökkentése érdekében a rendőrök 2016. július 30-án 8 óra 50 perctől, illetve 2016. július 31-én 9 órától a szükséges ideig szakaszosan a Bács-Kiskun megyei Tompa felé terelik a forgalmat az M5-ös autópálya 173-as kilométerénél” – mondta Hangai Nándor, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A főkapitányság arra kéri az arra utazókat, hogy a rendőrség honlapján tájékozódjanak az aktuális várakozási időkről. Kerülni Ásotthalom felé lehet.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!