2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba 11:05

Bakondi szerint 230 „megbízható” képviselője van Soroséknak

Hír TV

2017. november 19., vasárnap 22:00, frissítve: hétfő 08:03

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint Soros György szervezeteinek, mint például a Nyílt Társadalom Alapítványnak, komoly hatása van az európai politika alakítására.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában azt mondta, ha csak az általuk készített listát veszik alapul, 230 „megbízható” képviselőjük van. Ez az Európai Parlamentben egy komoly – még néppártnál is nagyobb – frakció jelenlétét jelzi. Ezen felül számos más munkafórumon, például bizottsági munkában vesznek részt, s a médiában is megjelennek – fejtette ki a főtanácsadó, hozzátéve: az pedig még mindig nem látható, hogy számukra az illegális migráció eszköz vagy cél.

A főtanácsadó viszont úgy vélekedett: az illegális bevándorlást inkább eszközként használják fel, hogy a beáramló nagy tömegekkel hatást gyakoroljanak az uniós tagállami nemzeti összetételre. Ennek révén egy európai egyesült államok létrehozása lehet a cél, a nemzetállamok történelmi hagyományainak, nyelvének, kultúrájának megtörésével –mondta.

(MTI)

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!