2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Az MSZP-s képviselő feljelentést tesz egy kormányközeli hírportál ellen

Hír TV

2017. november 11., szombat 07:17, frissítve: szombat 12:42

Szabó Sándor felháborodva tagadta a Martin Schulzcal kötött megállapodást, a nevében írt levelet pedig hamisítványnak nevezte.

Büntetőfeljelentést tesz a kormányközeli Szegedma.hu ellen Szabó Sándor. A hírportál egy cikkében az állította, hogy a szocialista önkormányzati képviselő levelet írt Botka László polgármesternek, amelyben megkéri, hogy az áprilisi választásig ne beszéljen a Martin Schulzcal kötött egyezségről, vagyis hogy Szegeden több ezer menekültet fogadnának be. Az ellenzéki képviselő felháborodva tagadta a Martin Schulczcal kötött magállapodást, a nevében írt levelet hamisítványnak nevezte.

„Undorító, parazita módon a Habony-féle média most már nemcsak pedagógusokat, köztisztviselőket vagy közszolgálatban lévő tisztességes embereket aláz meg, hanem rendszeresen ellenzéki politikusokkal is ezt teszi. A Szegedma.hu portálon megjelent ma egy olyan levél, egy olyan koholmány, amely meg sem született. Az én nevemben tettek fel egy levelet, amelyet én nem írtam meg. A levél tartalmával sem történt semmi, de egyébként az a lényeg, hogy megálljt kell parancsolni annak, hogy emberekkel bármit megtehessen a Habony-féle média” – fogalmazott a szocialista képviselő.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!