2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Álságosnak vélik, hogy Lázárék sikerről beszélnek

2015. április 5., vasárnap 15:08, frissítve: vasárnap 15:35

Álságosnak tartja az MSZP a kormányhivatalok sikeres átalakításáról szóló híreket és az ott dolgozóknak ezért nyújtott jutalmazását.

Bangóné Borbély Ildikó szerint a március 1-jei átállás több helyen is káoszba fulladt, akár negyedmillió ember járandóságának kifizetése is veszélybe kerülhet keddtől. A Lázár János vezette Miniszterelnökség csütörtökön erősítette meg, hogy 25 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt ad húsvétra a kormányhivatalok dolgozóinak, mert az ott dolgozók az elmúlt években számos fejlesztést vittek sikerre, munkájukkal pedig lehetővé teszik a gyorsabb, szolgáltatói szemléletű államigazgatás kialakítását.

„Körülbelül negyedmillió, 250 ezer ember lehet, hogy kedden reggel azzal szembesül, hogy amit 5-kén, de mivel hogy hétvégére és ünnepnapokra esik az 5-ke, kedden kellene megkapnia a járandóságát, nem fogja megkapni. Magas összegekről beszélünk, 20-30 ezer forintos segélyekről. Álságos az, amikor Lázár János pontosan ennek az átalakításnak kapcsán mondja, hogy most a hivatali dolgozóknak egy egyszeri 25 ezer forint jutalmat kiutalnak, közel 700 millió forintos összegben” – véli Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!