2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Állítja a jobbikos: nem vesztegetett, csak viccelt

Hír TV

2018. március 19., hétfő 17:33, frissítve: hétfő 22:11

A lejárató kampány részének tartja Farkas Gergely az őt megvádoló, a kormánypárti sajtóban közzétett hangfelvételt. A Jobbik kiskunhalasi képviselőjelöltje szerint laza légkör jellemezte az LMP helyi jelöltjével való találkozóját, és viccnek szánta a felajánlást. Az origo.hu-n közzé tett hangfelvétel szerint Farkas Gergely pénzt ajánlott Midi Melániának, ha visszalép a javára. Az LMP-s jelölt azzal hárította el a felajánlást, hogy sok időt és pénzt ölt a kampányba, az állami, 1 millió forintos támogatást pedig visszalépés esetén nem kapja meg.

– Nekem minden szavazat számít, mert én bízom abban, hogy azért… tehát most is úgy fogalmazok, hogy csoda kellene, hogy nyerjek.
– Hát igen. Csak vágod, én amikor már a mínusz tízben itt végigszenvedtem ezt az aláírásgyűjtést, meg oda-vissza rohangáltam, meg nem kevés pénzbe is került, hogy itt kocsikáztam fel-alá, meg az embereket, na szóval érted.
– Nálatok nem kapják meg a jelölti támogatást?
– Hát, majd… de hogyha visszalépek, akkor nem kapom meg.
– Hát igen.
– És én már megrendeltem a plakátjaimat, meg minden, szóval nekem ez, ha egy hatszázezerben nincs benne, akkor… de ezt utána fogják ugye kiutalni március 20-a után. Úgyhogy azért cink, mert akkor így igazából most azokkal mi csináljak? Nem fogom kifizetni, érted, szóval, ez így.
– Miért, ha kifizetjük, akkor visszalépsz?
– Nem erről van szó. Nyilván, meg azért… na, ez kicsit azért erős volt.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!