2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

A nemzetbiztonsági bizottságban hallgatnák meg Orbánt

Hír TV

2018. január 11., csütörtök 13:07, frissítve: csütörtök 15:26

A nemzetbiztonsági bizottságban hallgatná meg Orbán Viktort a testület szocialista elnöke a Soros-tervvel összefüggésben.

Molnár Zsolt szerint a miniszterelnöknek kötelessége lenne elmenni a meghallgatásra, mert eddig konkrét bizonyítékot egy kormánypárti politikus sem mutatott a „Soros-tervvel” kapcsolatban. Molnár Zsolt egyúttal felszólította a kormánypárti politikusokat, hogy ne használják a nemzetbiztonsági bizottságot pártpolitikai célokra.

„A nemzetbiztonsági bizottság ülésére kell eljönnie Magyarország miniszterelnökének, magával kell hoznia a bizonyítékokat, hiszen ne felejtsük el, hogy Orbán Viktor többször beszélt arról, a Kossuth rádióban legalább két alkalommal, hogy a Soros-tervnek milyen nemzetbiztonsági vonatkozásai vannak. Konkrétumokat állított, úgymond le akarja hívni a nemzetbiztonsági kártyát. Szeretném kijelenteni és a leghatározottabban fölszólítani a miniszterelnököt, de a többi kormánypárti politikust is, hogy ne használják az ország nemzetbiztonságát pártpolitikai célokra” – mondta Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság elnöke.

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!