2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Csíksomlyói pünkösdi búcsú

Következik:

Híradó 13:00

A mikro-, kis- és középvállalkozásokat erősítené a Jobbik

Hír TV

2017. december 18., hétfő 17:05, frissítve: hétfő 19:08

A mikro-, kis- és középvállalkozásokkal való szövetségkötés Vona Gábor 14. választási vállalása. A Jobbik elnöke a 2018-as országgyűlési választásig 18 vállalást tesz, ezek adják majd pártja győzelme esetén a kormányzás pilléreit. Vona Gábor szerint a kkv-k erősítésével a magyar gazdaság motorját akarják beindítani.

A Jobbik a vállalkozások helyzetbe hozása érdekében egyebek mellett felszámolná a korrupciót, növelné a magyar beszállítók hányadát a multiknál, csökkentené az adókat, a járulékokat és a bürokráciát.

„Nagyon sok vállalkozó panaszkodott arra, hogy Magyarországon lényegében képtelen nemhogy hosszú távra, de még középtávra, sőt akár rövid távra is tervezni. A Jobbik 2018 után kormányon egy felülről bebetonozott adórendszerrel kíván több évre előremenőleg kiszámítható jövőt adni, biztosítani a vállalkozásokat, vagyis ezáltal azt biztosítva a magyar vállalkozások számára, hogy ha ők a terveiket elkészítik, akkor az adókörnyezet pusztán pozitív irányba változhat, negatív irányba nem” – fogalmazott Vona Gábor.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!