2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

„A bicikliút jó, mert nem tűnik fel az alkotmányos költség”

Hír TV

2018. március 27., kedd 21:16, frissítve: kedd 22:00

Dömsödi Gábor pásztói polgármester szerint Nógrád megyében a fideszes Becsó testvérek mondják meg, hogy lesz-e uniós pályázat, és hogy milyen legyen.

Az LMP képviselőjelöltje, Becsó Károly kihívója Egyenesen című műsorunkban azt mondta: az önkormányzat havi hárommillió forintot fizet egy pályázati projektmenedzser cégnek, amelynek az ügyvezetője Becsó Károly. Dömsödi azt mondta: ennél súlyosabb, hogy Pásztó környékén kétmilliárd forint uniós pályázati pénzből olyan kerékpárút épül, amelyre semmi szükség, mert ipari területek mellett halad el. A fideszes Becsó Károly ebben a projektben is érdekelt – jelentette ki a politikus.

Ebből a pénzből, ebből a kétmilliárdból az összes salgótarjáni, bátonyterenyei és pásztói sáros utat meg lehetne csináltatni, hogy ne sáros csizmával menjenek be azok, akik munkát keresnek például, és hogy emberi körülmények legyenek. De nem, mi olyan bicikliutat fogunk építeni, amelyre semmi szükség nincs. A bicikliút nagyon jó, mert ott az alkotmányos költség nem tűnik fel annyira, mint például a Magyar Nemzet címlapján – hangoztatta Dömsödi.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!