2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

1000 plakáthelyet vett a Fidesz több mint 150 millióért

Hír TV

2018. február 8., csütörtök 10:12, frissítve: csütörtök 13:18

Közel 1000 plakáthelyet (955 óriásplakát, 32 citylight) vásárolt mintegy 154 millió forintért a a Fidesz bevándorlásellenes kampányához – értesült a Hír TV. A kormánypárt az ODEX Outdoor Expert Kft.-vel kötött szerződést február 1-e és február 16-a közötti időtartamra. A Fidesz részéről Kubatov Gábor írta alá a megállapodást.

A reklámokat közzétevő cégek között szerepel a többi között az a Fidesz-közeli JCDecaux reklámügynökség, amely utasvárókat telepíthet a metrópótló megállóiba, hogy azon kampányüzeneteket közvetítsenek. A cég mintegy 57 millió forintért 340 plakát kihelyezésére kapott megbízást.

Sorossal riogatott az államtitkár

Bár az elmúlt években több tízmilliárd forintot költött a kormány menekültellenes és Soros Györggyel kapcsolatos kampányokra, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára mégis a magyar származású milliárdos anyagi helyzetével riogatta az embereket Sződön. A KDNP-s politikus a térség képviselőjelöltjeként tartott fórumot a településen, ahol egyebek mellett arról is beszélt, hogy Soros György pénzzel próbálja meg befolyásolni az áprilisi választás eredményét.

„Olyan mértékű pénz, média és hatalmi befolyás az, amely megtámadta Magyarországot, és megtámadja most és a választásokig egyre fokozódó mértékben fogja a kormányt is támadni, amire nem volt példa. Hiszen Soros György vagyona a mi szemszögünkből felfoghatatlan nagyságrendű, nem tudjuk azt a léptéket mérni, és tudjuk hogy a vagyona egy részét az alapítványába fektette, és ez az alapítvány Magyarországon nagyon sok politikai akciót, nagyon sok tevékenységet igyekszik támogatni” – nyilatkozta az államtitkár.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!