2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Továbbra is tolja Németh Szilárdot a csepeli újság

Hír TV

2018. május 3., csütörtök 09:54, frissítve: csütörtök 09:55

Úgy tűnik a választások után sem áll le a csepeli kerületi újság Németh Szilárd propagálásával annak ellenére, hogy a Fidesz-alelnök nem tudta megnyerni az egyéni választókerületet - hiszen az Együtt jelöltje, Szabó Szabolcs jutott be a parlamentbe Csepelről. Ugyanakkor Németh Szilárd Facebook-posztjából arra lehet következtetni, hogy a fideszes rezsibirkózó továbbra is közöl majd recepteket a Csepeli Hírmondóban. Egyébről egyelőre nem tudni, de korábban az újság rendre beszámolt a fejlesztési pénzekről, amelyeket a korábbi rezsibiztosnak tulajdonítottak.

Lényegében Németh Szilárd elszólta magát a közösségi oldalon: megírta, hogy a következő számban a rákos fussili-tészta receptjét fogja megosztani a helyiekkel. Ezzel az étellel, na meg persze Csíki Sörrel várta haza barátját Ausztráliából - magyarázta.

Ismert, a kerületi újságot a kampány idején a Kúria is elmarasztalta, mert túltolták Németh Szilárdot. Az Együtt márciusban aránytalanság miatt fordult a helyi választási bizottsághoz, mivel a huszonnégy oldalas kiadvány nagy része a fideszes alelnökről szólt, aki a körzetben egyéni jelöltként indult. A többi párt jelöltje egy kétoldalas összeállításban szerepelt. Az elmarasztalás ellenére sem lett kevesebb Németh Szilárdból a kerületi lapban.

Már februárban is alig lehetett találni olyan oldalt a csepeli újságban, amelyiken ne szerepelt volna Németh Szilárd. A helyi lapban gyakori az a szófordulat volt a fejlesztések leírásánál, hogy „Németh szilárd közbenjárására”. A cikkek szerint így lett pénz út- és járdaépítésre, s neki köszönhetik a gimnázium felújítására szánt milliókat is.

A Nemzeti Választási Bizottság egy nappal a választás előtt 1,38 millióra büntette a lapot, mert a lap március 29-i számában a fideszes jelölt jóval nagyobb felületet kapott, mint a többi ellenzéki jelölt.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!