2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Sissi zsiráfjától a biodómig

Következik:

Híradó 12:00

Szél: Szándékosan zülleszti az oktatást a Fidesz

Hír TV

2017. november 24., péntek 10:50, frissítve: péntek 10:56

Az LMP miniszterelnök-jelöltje úgy látja: Orbán Viktoréknak az az érdekük, hogy olyan emberek kerüljenek ki az iskolarendszerből, akik kritika nélkül elhiszik a kormányzati propagandát.

Az ellenzéki politikus fővárosi kampányrendezvényén azt ígérte: ha kormányra kerülnek, pártja olyan oktatási rendszert épít ki, amelyben – a mostanival szemben – önálló gondolkodásra nevelik a fiatalokat.

Úgy tűnik, hogy a Fidesz által vezérelt oktatás semmi másról nem szól, mint hogy ne képezzenek olyan embereket, akik tudják látni azt a kormánypropagandát, amely működik az országban. Ezért is nagyon fontos odamenni és megnézni, hogy ez a kormánypropaganda konkrétan napi szinten hogy működik, és ezért nagyon fontos, hogy kiváló oktatást hozzunk létre ebben az országban, mert azok az emberek, akik olyan iskolákban tanulnak, ahol kritikai oktatás zajlik, és önálló gondolkodásra nevelik az embereket, nem fogják azt a maszlagot bevenni, mint amit a nemzeti konzultációban csinál a kormány, és nem fogják hagyni, hogy pártok abból szerezzenek szavazatokat, hogy félelemben tartanak komplett embertömegeket – nyilatkozta Szél.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!