2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Poltikai hobbista 04:20

Parragh kételkedik Mészáros tehetségében

Hír TV

2017. november 23., csütörtök 10:00, frissítve: csütörtök 11:50

Parragh László a Hír TV Egyenesen című műsorában beszélt erről.

Kételkedik Mészáros Lőrinc tehetségében az iparkamara elnöke. Parragh László a Hír TV Egyenesen című műsorában arról beszélt, nem tudja elképzelni, hogy van olyan vidéki gázszerelő, aki hat-hét év alatt korrupció nélkül, csak a tehetségével az ország egyik leggazdagabbja lesz.

El tudja képzelni, hogy van egy vidéki gázszerelő, aki hat-hét év alatt az ország leggazdagabbja lesz? Hogy vannak ilyen csodák? Van ilyen csodás, meseszerű, gyorsan megszerzett és hasznosítható tudás, és itt biztos semmilyen korrupció nincs, csak színtiszta tudás és tehetség?

– Nem tudom elképzelni természetesen, de a nemzeti tőkére mindig szükség van. A nemzeti tőke megteremtése minden politikai elitnek a feladata.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

Közben újabb milliárdos közbeszerzést nyert a felcsúti polgármester cége. Mészáros Lőrincék ezúttal a váci, nagymarosi és őrbottyáni szennyvízhálózatot korszerűsíthetik 4,5 milliárd forintért. Az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent tájékoztatás alapján a Mészáros és Mészáros Kft. egy másik vállalkozással közösen valósítja meg a beruházást, amelynek része a váci szennyvíztisztító korszerűsítése is.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!