2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Momentum: Polt is bűnrészes lesz az Elios-ügyben

Hír TV

2018. január 27., szombat 21:48, frissítve: vasárnap 11:45

Ideje, hogy Polt Péter ne pártkatonaként, hanem független ügyészként dolgozzon, betartva ügyészi esküjét – mondta a Momentum veszprémi jelöltje.

Bűnrészes lesz Tiborcz István korrupciós ügyében Polt Péter, ha továbbra sem emel vádat – mondta demonstrációján a Momentum veszprémi országgyűlési képviselőjelöltje.

Meződi János hozzátette: ideje, hogy Polt Péter ne pártkatonaként, hanem független ügyészként dolgozzon, betartva ügyészi esküjét.

Az EU csalás elleni hivatala a múlt héten javasolt jogi lépéseket a magyar hatóságoknak, mert súlyos szabálytalanságokat talált a miniszterelnök vejének 2011 és 2015 közötti közbeszerzéseiben.

„Mi most azért vagyunk itt, hogy megkíséreljünk rést ütni a NER pajzsán, és felszólítjuk Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy tegye félre a pártkatonai hűség szempontjait, és végre cselekedjen, döntsön az ügyészi esküjének megfelelően. Ne akadályozza a nyomozási munkát, hasson oda, hogy belátható időn belül befejeződjön a nyomozati eljárás, és a tények, bizonyítékok alapján emeljen vádat” – jelentette ki a Momentum politikusa.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!