2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Már két éve, hogy nem válaszol a kormánypárt

Hír TV

2017. december 24., vasárnap 09:46, frissítve: vasárnap 10:27

Karácsonykor is tartják magukat a Hír TV két éve tartó bojkottjához a kormánypárti politikusok. Célpont című műsorunk stábja hiába próbálta szóra bírni a fideszes képviselőket a Parlamentben, nem akarták elárulni, hogy milyen kampányra kell készülni 2018-ban.

Hivatásos nemnyilatkozókká avanzsáltak a kormánypárti képviselők. A Fidesz politikusai a Parlamentben még akkor is kerülték a Hír TV-t, amikor azt kérdeztük, milyen kampányra számíthatunk 2018-ban.

Míg a szétaprózódó ellenzék keresi, kivel fogjon össze, a kormánypártoknál már dübörög a kampány. Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója, Józsefváros polgármestere ajándékutalványokkal szórta meg a kerületi óvodásokat és bölcsődéseket, önkormányzati keretből.

A XVIII. kerületben, közpénzből terjesztették a kalendáriumot, amelyben minden oldalon szerepel a helyi fideszes főguru.

Még a keresztrejtvény megfejtése is a képviselő neve volt. A kereszténydemokrata Rétvári Bence pedig burgonyaosztással mutatkozott be egyéni választókerületében. Az élelmiszerrel Bajkai István is trükközött, a terézvárosi önkormányzat által osztogatott tojásosdobozokkal.

Pécsett Hoppál Péter, Pécs országgyűlési képviselőjének fotóival ellátott díszek kerültek a város karácsonyfájára. A képviselő még akkor sem volt túl bőbeszédű a parlamentben, amikor a kampányról és a díszekről kérdeztük.

A kérdésekkel azért jövőre is próbálkozik a Célpont a Parlamentben.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!