2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Lázár 37 milliárdos ajándékot ígért húsvétra a hódmezővásárhelyieknek

Hír TV

2018. február 7., szerda 09:49, frissítve: szerda 11:17

Húsvéti ajándékba kapja az elkerülő utat Hódmezővásárhely március 29-én – mondta Lázár János lakossági fórumán. Az országban egyedülálló körhíddal épült elkerülő út 37 milliárd forintjába kerül az adófizetőknek. Nem csak az elkerülő út lesz ajándék: az április 8-i választások előtt pár nappal a város 100 millió forintot szán arra a költségvetéséből, hogy minden nyugdíjas 10 ezer forintot kapjon húsvétra.

A hódmezővásárhelyi Németh László Gimnázium frissen felújított ebédlőjében tartott politikai fórumot Lázár János és a Fidesz polgármester-jelöltje, Hegedűs Zoltán alpolgármester. A kancelláriaminiszter 37 milliárd forintos ajándékot ígért húsvétra a helyieknek.

„Március 29-ére felkértek engem az út átadására. Tehát március 29-én az elkerülő út húsvéti ajándékként, a kormány húsvéti ajándékaként, nagypéntek előtt egy nappal átadásra kerül Hódmezővásárhelyen” – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Lázár János ezúttal a kormányzati propagandát sem hagyta ki: azt mondta, a következő évtizedekben a bevándorlás kérdése lesz a legfontosabb az ország életében, mert a bevándorláspárti országok 100-150 ezer bevándorlót akarnak Magyarországra küldeni.

„Nyugat-Európában azért engedik be a bevándorlókat, hogy a nagytőke érdekében letörjék a munkabért. Nyugat-Európában a nagytőke kiszolgálása érdekében beengedik az olcsó munkaerőt, ezért van 30 százalékos munkanélküliség a fiatalok között Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban is. Nekik az olcsó munkaerő kell. Ha mi beengednénk a bevándorlókat, akkor tönkretennénk a magyar fiatalok jövőjét. Aki a bevándorlókat beengedi, az a magyar fiatalok jövőjét veszélyezteti, mert a bevándorlók el fogják venni a megélhetésüket, a munkájukat és a lehetőségüket, mert olcsóbban fognak dolgozni, és másképpen fognak élni, mint a magyar fiatalok” – emelte ki Lázár János.

Nem csak az elkerülő út lesz ajándék a hódmezővásárhelyieknek az április 8-i választások előtt pár nappal, a város 100 millió forintot szán arra a költségvetéséből, hogy minden 62 év fölötti nyugdíjas 10 ezer forintot kapjon húsvétra.

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!