2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Kósa: Vért kell enni, akkor sokáig élsz

Hír TV

2018. március 5., hétfő 14:42, frissítve: csütörtök 12:24

Így kampányolni csak Kósa Lajos tud.

Egyen véres hurkát tejjel – ez Kósa Lajos napi jó tanácsa a magyaroknak. 

A tárca nélküli miniszter közösségi oldalán tett közzé egy videót, melyben láthatjuk, milyen taktikákat vet be a volt frakcióvezető ajánlásgyűjtés közben. A kampányba iktatott ebédnél is forgott a kamera, így megtudhattuk, hogy Kósa szerint mit kell fogyasztanunk ahhoz, hogy elkerüljük a betegségeket.

Ami nagyon fontos, hogy tudjuk, mit eszünk. Azt mondta egy cimbora, hogy összesen két olyan élelmiszer van, amit, hogyha csak azt eszel, akkor nagyon sokáig úgy tudsz élni, hogy nincsen semmilyen hiánybetegséged. Az egyik a tej. És a másik mi? A VÉR.

Ezután asztaltársainak elmesélt egy történetet arról, hogy egy ismerőse egy disznóvágáson ki akarta önteni a lecsapolt vért, de szerencsére, még időben megállították.

A videó többi része egy átlagos kampányvideónak felel meg: Kósa virágot vesz, vezet, aláírást gyűjt, TV Paprikát néz, és a horoszkópokról beszélget támogatóival.

Arról is láthatunk egy rövid szösszenetet a videóban, hogy mit gondol Kósa az utcán alvásról. Nagy butaság – ezt mondja egy hajléktalannak fűtött kocsijából, majd hozzáteszi, hogy el kellene menjen egy hajléktalanszállóra. A férfi erre azt mondja neki, nincsen szálló, de Kósa köti az ebet a karóhoz: de van, tudom, mert én szoktam nekik adományozni egy csomó pénzt.

A teljes videót itt is megnézheti:

Kósa Lajos már korábban is fitogtatta gasztrotudományát. A menzareform bevezetéséről elmondta, pártjában nagy vita alakult ki a reform miatt, de végül sikerült egy egészséges és korszerű étrendet összerakniuk a szakértőkkel. A probléma mindössze az – Kósa szerint –, hogy a menzareform keretein belül a gyermekeknek szolgáltatott étel nem finom, ő maga pedig nem tudná megenni, szívesebben fogyaszt pacalpörköltöt.

Egyetért ezen véleménnyel Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke is. A rezsibiztos korábban a Hír TV kérdésére elmondta, akárcsak kollégája, ő is szívesebben eszik pacalt, kedvence, amely nyúlból készül.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!