2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Kósa: Kérem szépen, hogy tegyék le!

Hír TV

2018. január 26., péntek 14:42, frissítve: péntek 17:57

Arra utasította a Hír TV operatőrét Kósa Lajos, hogy tegye le a kamerát, amikor televíziónk riportere olyan kérdést tett volna föl, ami már nem volt olyan kedvező a politikus számára.

„Hadházy Ákos folyamatosan támadja a nyugdíjas-szövetkezeteket, nem támogatta a parlamentben sem a szavazásnál. Nem akar a nyugdíjasoknak lehetőséget adni sem ő, sem az LMP. Tudomásul veszem, nem értünk benne egyet. Most minden eszközzel megpróbálkozik, ami egy csomó hazugságon és képtelenségen alapul. Na most akkor ez van, majd a választók eldöntik, hogy kinek adnak igazat, Hadházy Ákosnak, aki a nyugdíjas-szövetkezetek ellen harcol, vagy nekünk, akik szeretnénk a nyugdíjasoknak lehetőséget biztosítani, hogy ha akarnak valamilyen aktivitást a munkaerőpiacon, a munka világában is… Szerintem ez egy jó ügy, önkéntességen alapul, szükség van rá. Mi a nyugdíjasokat így szeretnénk értékes, hasznos tagként látni a társadalomban. Ezt is gondoljuk róluk, Hadházy Ákosnak más a véleménye – lelke rajta ” – mondta Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter.
-De ugye ez a feljelentés ez arról szól?
-Köszönöm szépen, hogy megkérdeztek. Most várjon egy picit, ugyanis a, de kérem szépen tegye le.

Mint ismert, hivatali vesztegetés és költségvetési csalás gyanújával feljelentést tett a miniszter feleségének cégügye miatt Hadházy Ákos, az LMP társelnöke, aki fölidézte: Porkoláb Gyöngyi 6 millió forintért vásárolt meg Fiák Istvántól egy céget, 139 milliós eszközállománnyl és 30 milliós tartozással. Az ellenzéki politikus szerint azért kerül szóba a korrupció gyanúja, mert az ügylet után Kósa Lajos olyan törvénytervezetet terjesztett be, amely jól jött a cég eladójának. Hadházy Ákos szerint a fideszes miniszter nem tudott megnyugtató választ adni a fölvetődő kérdésekre, ezért tettek feljelentést. Bővebben >> 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!