2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kósa: Engem ez a hölgy megtévesztett

Hír TV

2018. március 13., kedd 15:37, frissítve: kedd 17:35

A tárca nélküli miniszter saját közösségi oldalán magyarázkodott a több milliárdról, amelyet egy nő bízott rá néhány évvel ezelőtt.

2012 őszén, egy ügyvéddel az oldalán kereste meg Kósa Lajost egy csengeri háztartásbeli hölgy azzal, hogy szeretné jól felhasználni nagy összegű örökségét – kezdte a történetet Kósa. 

A miniszter elmondása szerint ő igent mondott a segítségkérésre, és tanácsokkal látta el a nőt, miszerint a legjobb, ha magyar állampapírba és kelet-magyarországi munkahelyteremtő beruházásokba fektet. A miniszter itt kiemelte, hogy 2012-ben még itt volt az IMF, nem voltunk nagyon jó helyzetben a szocialistáknak köszönhetően.

Kósa azzal folytatta meséjét, hogy az idő elteltével számtalanszor át kellett írni a megállapodásokat, de mivel 2016 végén, 2017 elején úgy érezte, nem értek el átütő sikereket, ezért a miniszter más információk alapján arra jutott, hogy a csengeri nő megtévesztette őt.

A történet  humbug – vélte Kósa Lajos, majd kijelentette, hogy megszünteti a kapcsolatot a hölggyel, s leszögezte azt is, soha egy fillérhez nem nyúlt hozzá, és nem fogadott el, a lelkiismerete pedig tiszta. 

A miniszter videójában azt állította, a nő nemcsak őt, hanem számtalan más embert is becsapott.

A teljes videót itt nézheti meg:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!