2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:05

Kirúgta az Operettszínház Kerényi Miklós Gábort

Hír TV

2017. november 7., kedd 12:23, frissítve: kedd 14:47

Azonnali hatállyal kirúgta Kerényi Miklós Gábort, a színház korábbi művészeti vezetőjét, írja az Index.

Azt követően rúgták ki, hogy tegnap Maros Ákos az ATV Egyenes beszéd című műsorában mesélte el Rónai Egonnak, hogy 23 évvel ezelőtt hogyan alázta meg Kerényi Miklós Gábor. A történetet korábban névtelenül már elmondta az Indexnek, most az arcát is vállalta. Sokan tudtak az esetről.

Kerényi az Operettszínház döntését követően kedden délelőtt a hivatalos Facebook oldalán kért bocsánatot, azt írta, „be kell, hogy valljam, sok élethelyzetben, sok megoldásban, stílusban, viselkedésben valóban közelítettem ahhoz a határhoz, ami még szerintem elfogadhatónak tekinthető.”

 

Ki lesz a következő?

Amikor Sárosdi Lilla szexuális zaklatással vádolta meg Marton Lászlót, ezután a rendező lemondott összes posztjáról. Nem sokkal később a Bors arról írt, hogy a szakma már tudja, ki lesz a következő. Majd október utolsó napján Kalmár Péter Levél egy apja fiához címmel jelentetett meg írást a blogján, amelyben nem nevezte meg a szexuális zaklatót, de számos történetet írt le, amiben egy magas pozícióban álló férfi többször is hatalmával visszaélve zaklatta kollégáit.

Korábban még visszautasította a vádakat Kerényi

„Visszautasítom mindazon állításokat, pletykákat, híreszteléseket, melyek az elmúlt napokban engem értek és imádott társulatom mindennapjait, működését mérgezték és mérgezik. Hogy a nyugodt munkát biztosítsam, döntésem az, hogy a mai nappal munkáltatómtól felmentésemet kértem a Budapesti Operettszínház művészeti vezetői tevékenysége alól, továbbá nyugdíjazásomat kezdeményeztem. Szentpétervári bemutatómat követően minden erőmmel azon leszek, hogy tisztázzam magam” – írta Kerényi Miklós Gábor korábban egy közleményében.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!