2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Jozef Rohác: Az ukrán maffia áll az Aranykéz utcai robbantás mögött

Hír TV

2017. november 21., kedd 17:51, frissítve: kedd 18:31

Exkluzív üzenet Jozef Roháctól, akit a 90-es évek alvilági leszámolásai közül többel összefüggésbe hoztak az elmúlt években a hatóságok.

A férfit az Aranykéz utcai robbantásért életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték jogerősen. Ma reggel a testvére kereste meg a Hír TV Riasztás című bűnügyi magazinjának stábját. A férfi egy felvételt küldött kollégáinknak, amelyen testvére Jozef Rohác hallható, amint a 90-es évek véres leszámolásairól, az Aranykéz utcai merényletről, a Fenyő és a Prisztás gyilkosságról beszél.

Jozef Rohác kifejezetten a Hír TV-nek szánta a felvételt, és megkérte testvérét, hogy valamilyen módon juttassa el hozzánk. Az ügy előzménye, hogy korábban maga a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka tiltotta meg Rohácnak, hogy nyilatkozzon a Riasztásnak.

Újra elindították a nyomozást a Fenyő-ügyben, mert a felbujtó még nincs meg, pedig a nyomozó hatóság ismerte, és az elején még hangoztatták a médiában, hogy meg is nevezik, és letartóztatják. Ehelyett az Aranykéz utcai esetet nyomják a tévében, de arról csak azt tudom, hogy nem Portik, hanem az ukrán maffia volt a háttérben – hallható a felvételen.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!