2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Feljelentést tett a Jobbik a tápiószentmártoni lovarda ügyében

Hír TV

2018. április 5., csütörtök 21:34, frissítve: csütörtök 22:55

Költségvetési csalás, hűtlen kezelés és hivatali vesztegetés bűncselekményének gyanúja miatt tett feljelentést ismeretlen tettes ellen a Jobbik a tápiószentmártoni lovarda ügyében.

A párt országgyűlési képviselőjelöltje számlákkal igazolta, hogy a lovarda kivitelezésénél olyan eszközöket is elszámoltak, amelyeket például más lovardától kaptak kölcsön, illetve több tételt is túláraztak. Bozsik József azt mondta, a bizonyítékokat a nyomozó hatóság részére átadták.

Ahogy arról a Hír TV is beszámolt, Czerván György fideszes államtitkár veje lakta be a több mint 45 millió forintos uniós támogatásból megújult tápiószentmártoni lovardát. A komplexumban papíron lovas oktatócentrum működik, ahol a diákok ismerkedhetnek a lovakkal és a lovas kultúrával, ám a beszámoló szerint az épületet a fideszes politikus veje, ifjabb Galbács Ferenc fogathajtó használja, aki a szilvásváradi Állami Ménesgazdaság lovait tartja ott.

Egyet tudok ígérni egyébként a választópolgároknak, Pest megye 9-es számú választókerületében is, hogy a korrupciót meg fogjuk szüntetni. Mert ez a melegágya, ez a fejlődésnek a gátja jelenleg is a Tápió-vidéken. Öt polgármester is jelenleg megkeresett: nagyon sok ilyen beruházásról szereztem tudomást: ahol 45 milliós épületeket fel lehetne húzni 20 millióból, ahol 60 milliós utakat meg lehetne csinálni 20 millióból, ezeknek mind-mind utána fogunk menni. Minden egyes polgármestert, minden egyes önkormányzati képviselőt el fogunk számoltatni, aki ebben részt vesz – mondta el Bozsik.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!