2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:25

Együtt: itt a vége!

Hír TV

2018. június 2., szombat 14:47, frissítve: szombat 21:04

Hivatalosan is megszűnt a mai nappal a párt, számolt be Facebook-oldalán Juhász Péter. Az ellenzéki politikus ugyanakkor azt mondta: ősszel valamilyen formában újrakezdik.

„A mai nappal mi úgy döntöttünk, hogy felszámoljuk az Együttet mint politikai, jogi entitást, a párt megszűnik. Ez nem jelenti azt, hogy a közösség valamilyen formában szeptemberben, októberben, novemberben, decemberben, januárban, tehát, hogy ne maradna valamilyen módon együtt. Az a lényeg, hogy mi elkezdtünk valamit nagyon-nagyon sokan 10-15 évvel ezelőtt az országért tenni, akkor még civil alapon egybeszerveződtünk egy pártba, és itt kialakult egy olyan értékközösség, ami úgy tűnik, hogy nem kívánja feladni azt a hitet, elvet, akaratot, szándékot, amit az elmúlt években magáénak tudott. Tehát úgy tűnik, hogy a közösség valamilyen formában ősszel újra fogja definiálni magát” – nyilatkozta.

A választásokat követően az Együtt nem érte el az 1 százalékot, ezért vissza kell fizetniük az állami kampánytámogatást. Juhász Péter azt mondta: a 153 millió forint nagy része már összegyűlt. 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!