2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Aranykéz utcai robbantás: perújítási nyomozást rendeltek el

Hír TV

2017. november 2., csütörtök 16:51, frissítve: péntek 12:47

Perújítási nyomozást rendelt el a Fővárosi Ítélőtábla az 1998-as Aranykéz utcai robbantás ügyében – tudta meg Riasztás című műsorunk.

Portik Tamás és ügyvédje néhány héttel ezelőtt nyújtott be perújítási kérelmet az ügyben – ezt az ügyészség elutasító javaslattal küldte tovább az ítélőtáblának, a táblabíróság tanácsa viszont most mégis úgy döntött, hogy újra nyomozni kell a merénylet ügyében.

Az Aranykéz utcai robbantással kapcsolatban a Riasztásnak Jozef Rohác is nyilatkozni akart, de ezt a BVOP főparancsnoka megtiltotta neki – most valószínűleg őt is meghallgatják majd.

„Olyan információ jutott a birtokomba, amely megalapozhatja a Portik Tamás ellen hozott ítélet lényeges megváltoztatását. Merem remélni, hogy esetleg megpróbálják a Rohac urat meghallgatni. Ugye a Rohac úr vádlott volt ebben az ügyben, tehát tanúvallomást még nem tett, tanúvallomást másra vonatkozóan viszont nyugodtan tehet és az is új bizonyíték volna” – mondta a Hír TV-nek Szikinger István, Portik Tamás jogi képviselője.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!