2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

A Soros-kártyát is kijátszotta, és a hamis rezsicsökkentéssel kampányol Lázár

Hír TV

2018. február 24., szombat 10:14, frissítve: szombat 12:37

Hiába bukott le a kormány rezsicsökkentéssel, hiszen drágább itthon az energia, mint a világpiaci ár, Lázár János mégis ezzel példálózott pénteki lakossági fórumán Hódmezővásárhelyen. A miniszter szerint a kormány a hatósági árral segíti a nyugdíjasokat. Arról is tudomása van, hogy Soros-ügynökök akarják megakadályozni a demokratikus választást Hódmezővásárhelyen.

A hódmezővásárhelyi nyugdíjaslakópark megemelt szolgáltatási díjait kérte számon az egyik 87 éves lakó, válaszul ötpontos listát kapott Lázár Jánostól, hová költözzön, ha nem megfelelő számára az ellátás. A miniszter ezután arról beszélt: a rezsicsökkentés nagy segítség a nyugdíjasoknak.

„Nagyon fontos volt a 30 százalékos rezsicsökkentés a gáznál, a villamos áramnál. Ami árnyalja a képet, hiszen nem mindegy hogy ezer forint nyugdíjnál mennyi villamos áramért kell fizetni, mennyi gázt kell fizetni, mennyit kell a hulladékért fizetni. Ez meggyőződésem szerint szintén egyfajta nyugdíjtámogató intézkedés volt, hogy mennyi a közművek díjtétele” – mondta a miniszter.

Lázár János Soros Györggyel riogatta a fórumon részt vevőket. Úgy véli, a milliárdos ügynökei bele akarnak avatkozni a hódmezővásárhelyi választásokba.

„Nemcsak Soros-terv van, hanem létezik egy elképzelés arra vonatkozólag, hogyha ezek jönnek, akkor valami történni fog. Tehát arra kell felkészülni, hogy a Soros György által közvetve és közvetlenül is fizetett – majd a közvetve fizetésről is sok minden ki fog derülni a következő hetekben –, ezek az emberek meg akarják zavarni a vásárhelyi választást, ebben száz százalékban biztos vagyok. Könnyen lehet, hogy megpróbálják botrányba fullasztani, mert ha nem tudnak nyerni, akkor az az érdekük, hogy megakadályozzák a demokratikus választást Hódmezővásárhelyen most vasárnap” – tette hozzá.

Lázár János arról is beszélt, hogy az Európai Tanács arra akarja kötelezni Magyarországot, bontsa le a kerítést és telepítsen be 130 ezer bevándorlót.

„Mindenféleképpen kényszeríteni akarnak bennünket arra, hogy részben nyissuk meg a határokat és bontsuk le a kerítést, illetve az Európába behívott bevándorlókból vegyünk át. Idetelepítenek, kényszerítenek bennünket. Most 130 ezer bevándorló betelepítéséről van szó. Az egy Szeged méretű város lényegében” – fejtette ki.

A miniszter emlékeztetett: a magyar kerítés és Törökország állította meg a bevándorlókat, utóbbi azzal, hogy több millió, a polgárháború elől menekülő szíriainak adott menedéket.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!