2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

A sajtó teljes kizárásával folytatja az országjárást Orbán Viktor

Hír TV

2018. március 1., csütörtök 15:18, frissítve: csütörtök 22:18

A miniszterelnök ezúttal Miskolcra látogatott el, ahol a helyi kormányközeli televízió előtt több jobbikos szimpatizáns várta. Jakab Péter, a Jobbik szóvivője próbált a miniszterelnöktől kérdezni, de Orbán Viktor érdemben nem válaszolt.

„Számtalan érdeklődésre számot tartó kérdésem lett volna, például az Elios-üggyel kapcsolatban, hiszen Miskolc is sajnos nyakig érintett ebben az ügyben. Végeredményben egyetlenegy kérdésnek a feltevésére volt elegendő idő és lehetőség. Én azt kérdeztem meg tőle, hogy esetleg a miskolci börtönbe is ellátogat-e. Miután erre nem kaptam választ, így feltételezhető, hogy erre majd április 8-a után fog sor kerülni” – nyilatkozta Jakab Péter.

A stadion sem maradt ki

A 13 milliárd forintból készülő új Diósgyőri Stadiont is megnézte miskolci látogatásán Orbán Viktor. A miniszterelnök a megyeszékhely két kormánypárti országgyűlési képviselőjelöltjével közösen tekintette meg a létesítményt, amelyet nem sikerült a február 2-i határidőre befejeznie a kormányközeli Market Zrt.-nek. Azt még nem tudni, hogy mikorra készül el a csaknem 15 ezer fő befogadására alkalmas stadion, amely az NB I hetedik helyén álló Diósgyőr otthona lesz majd.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!