2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Radar 23:30

A Momentum a csalódott választókra is hajt

Hír TV

2017. december 12., kedd 09:04, frissítve: kedd 09:28

Soproni Tamás hozzátette: nem lépnének szövetségre az Együtt-tel, de ügyek mentén továbbra is együttműködnek más pártokkal.

Az Együtt–Párbeszéd-szövetségben csalódott választókat is befogadná a Momentum. A párt alelnöke a Reggeli járatban azt mondta: minden olyan politikai árvának otthont akarnak nyújtani, aki úgy érzi, hogy értékrendje nincs megfelelően képviselve Magyarországon.

Soproni Tamás hozzátette: nem lépnének szövetségre az Együtt-tel, de ügyek mentén továbbra is együttműködnek más pártokkal, így például a Jobbik pénteki békés tüntetésén is részt vesznek majd.

„Számos olyan Együtt-tag is van, de más pártokban is megtalálhatók olyan személyek, akik hasonlóan gondolkodnak, mint mi. Kiadtuk a programunkat október 15-én, ebben már tényleg minden alapot lefektetünk, most már mindenki tudja, hogy mi az a Momentum valójában. Azt gondolom, hogy talán az Együttben is vannak olyanok, akik egyetértenek velünk, és úgy érzik, hogy jelenleg az ő szövetségüknek a felbontásával talán máshol lenne a legjobb számukra és máshol tudnának küzdeni egy olyan Magyarországért, amelyet szeretnének elérni” – jelentette ki Soproni.

A teljes beszélgetés:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!