2024. 05. 09. Csütörtök Gergely napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Külföld

Úgy tűnik, Biden stábjában ragályos lett a feledékenység

Egy rettentő amatőr hibát ejtettek a demokraták, ami nagyon sokba kerülhet Joe Biden amerikai elnöknek.

  • Úgy tűnik, Biden stábjában ragályos lett a feledékenység

Előfordulhat, hogy Joe Biden elnök lemarad a választásokon Ohióban a választási lapokról, miután elmulasztottak egy kulcsfontosságú határidőt. Erre pedig Frank LaRose, az ohiói republikánus tisztviselő hívta fel a vezető demokrata tisztségviselők figyelmét. Kiderült, hogy a demokraták országos kongresszusára jóval az ohiói elnökjelölt igazolásának határideje után kerülhet sor.

A Demokrata Párt 2024. augusztus 19-én ülésezik, ami több mint egy héttel az elnökjelölt igazolásának határideje után van – írta LaRose az ohioi Demokrata Párt elnökének, Liz Waltersnek a levél szerint.

Biden kampánystábja reagált a FoxNews-nak és elmondták, hogy figyelemmel követik a helyzetet. Ők teljesen biztosak abban, hogy a jelenlegi elnök az összes államban fent lesz a szavazólapon.

A demokratákat amúgy is aggasztja, hogy Donald Trump egykori elnök egyre jobban áll az előzetes demográfiai kutatások alapján a legtöbb helyen, és az végképp nem segítené Joe Biden esélyeit, hogyha lemaradna Ohio állam szavazólapjairól.

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: MTI/AP

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!