2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Csörte 20:20

Háború Ukrajnában

Napindító: Dunda György - Legkevesebb 30 ember fulladt a háború kitörése óta a Tiszába Ukrajnában

Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója számolt be a legfrissebb ukrán eseményekről.

  • Napindító: Dunda György - Legkevesebb 30 ember fulladt a háború kitörése óta a Tiszába Ukrajnában

Nőnek öltözött és így próbált elmenekülni a sorozás elől egy hadköteles férfi.

"Romániaba próbált meg átutazni. Ő ezt legálisan próbálta meg. Nem a zöldhatáron, hanem kijelölt határátkelő helyen és magához vette a nővérének az útlevelét és nőnek öltözött. Parókét vett fel, kifestette magát, kitömött melltartót viselt, női lábbelit viselt és váltig állította amikor a határőrök kiszúrták, hogy ő nő." - számolt be az esetről Dunda György.

A HírTV kárpátaljai tudósítója elmondta, hogy újabb holttesteket húztak ki a Tiszából.

Egyetlen nap alatt 6, de hivatalos tájékoztatás szerint 4 holttestet emeltek ki a Tiszából.

"Jelenleg is zajlik a vízbefulladtak azonosítása. Eddig csak egy 20 éves fiatalt sikerült azonosítani. Olyan sok időt töltöttek a vízben ezek a holttestek, hogy a felismerhetetlenségig megváltoztak" - tette hozzá Dunda György.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában - Erőszakkal elhurcolták a focistát + videó

Háború Ukrajnában - Erőszakkal elhurcolták a focistát + videó

Nem játszanak az ukrán futballisták és klubjaik, miután az egyik játékosukat erőszakkal vitték el a katonák. A részletekről Kis Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Stier Gábor, a moszkvater.hu főszerkesztője beszélgetett a Háború Ukrajnában című műsorunkban Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!