2024. 05. 10. Péntek Ármin, Pálma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

A baloldali vezetés Miskolcon alkalmatlan a helyi Fidesz állítása szerint + videó

A miskolci Fidesz szerint az előző városvezetésre mutogatva próbálja elsunnyogni alkalmatlanságát a baloldali vezetés. A kormánypárt frakcióvezetője arra emlékeztetett: Veres Pál vezette összefogás csak befejezte azokat a projekteket, amelyeket ők elkezdtek az előző ciklusban.

  • A baloldali vezetés Miskolcon alkalmatlan a helyi Fidesz állítása szerint + videó

"Miskolc fejlődik a Fidesz megszorításai ellenére is" - Ezzel a címmel tartott sajtótájékoztatót a baloldali összefogás alkotta Velünk a város frakció. Szarka Dénes frakcióvezető-helyettes szerint a korábbi fideszes városvezetés nem használta ki jól a lehetőségeit, amivel hátrányt okozott.

“2019-ben egy a világgazdaság és Magyarország gazdaságához képest meglehetősen nehéz helyzetben volt Miskolc városa. Elsősorban azért, mert olyan ziccereket mulasztott el az előző városvezetés, ami valóban Miskolcot is fejlődő pályára állíthatta volna 2019 előtt.” - fogalmazott a Velünk a város frakcióvezető-helyettese, Szarka Dénes. Példaként említette az Ellipsum fürdőt és a Diósgyőri várat.

Az előző ciklusban megkezdett projektek befejezésével hakniznak-reagált a balliberális vádakra a Fidesz-KDNP miskolci frakcióvezetője. Nagy Ákos emlékeztetett a jelenlegi polgármester és csapata azokat a fejlesztéseket sem tudják kihasználni, amit a korábbi városvezetés megteremtett. Példaként említette a Kiliánban épült orvosi rendelőt.

“Ott van egy éve az orvosi rendelő, amit képtelenek megnyitni. Egy teljesen új orvosi rendelő. Miközben például az én választókerületemben Tapolcán öt éve tapossuk, hogy újuljon meg az orvosi rendelő.” - tette hozzá.

Szerinte sokat mondó, hogy az említett, többször kritizált fürdő megnyitóján viszont a baloldali képviselők szinte egymást taposva ünnepeltek.

“Ennek a városvezetésnek, Veres Pálnak és csapatának nincsenek olyan eredményei, amire a miskolci önkormányzati képviselők, akár a miskolciak büszkék lehetnének.” - mondta Dr. Nagy Ákos, a Fidesz-KDNP miskolci frakcióvezető.

Élesedik a belharc a baloldalon, a miskolci polgármestert támadja a DK-ezt írta pár napja a Magyar Nemzet. Nyilvánosságra hozta a polgármesternek írt levelét a DK országgyűlési képviselője. Hegedűs Andrea még tavaly fordult a város első emberéhez. Írásában felszólította Veres Pál-t, hogy állítsa le a pénzszórásokat és ne vásároljon túlárazott telkeket, ingatlanokat. Az ügy pikantériája, hogy a DK is része annak a frakciónak, amellyel koalícióban irányítják a megyeszékhelyet.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Péter tovább fokozza + videó

Magyar Péter tovább fokozza + videó

Nem blokkolták az internetet Magyar Péter rendezvényén - közölte a rendőrség. Azt is hozzátették: a politikus által közzétett fotókon nem egy internet korlátozására alkalmas eszköz látható, hanem egy szolgálati rádiókészülék.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!