2024. 05. 09. Csütörtök Gergely napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Magyarország élőben

Varga-Damm: Ami ma van, az minden, csak nem a Jobbik eredeti küldetése

Hatalmi harc, pénz, és politikai érdekérvényesítés, emiatt kellett távoznia a Jobbik frakcióból, nem pedig Ungár Péter miatt - mondta el Magyarország élőben című műsorunkban Varga-Damm Andrea. A jelenleg független országgyűlési képviselő kiemelte egyértelmű, hogy az olyan erős arcokat, mint ő ki kell szorítani a pártból ahhoz, hogy a Gyurcsány-féle listán olyanok tudjanak már szerepelni, amik ma hatalomban vannak.

  • Varga-Damm: Ami ma van, az minden, csak nem a Jobbik eredeti küldetése

Varga-Damm Andrea elmondta, nagyon szereti Jakab Péter és annak idején nagyon félteni kezdte, amikor kiderült, hogy pártelnököt akarnak csinálni belőle, mert úgy gondolta Jakab nem látja át, hogy a környezete hova fogja vinni.

Az őt befolyásoló környezete oly mértékben elfordította tőlem, hogy január 25-én azt tudta mondani, hogy velem nem akar együtt dolgozni, aki csak tettem, aki odaraktam magam, aki 260 felszólalás után vagyok (…) ő csak azt láthatta, ha valaki én aztán segítem ezt az utat

– tette hozzá.

A politikus közlése szerint májusban a párt vezetése egy nagyon csúnya támadást szervezett ellene egy szavazás miatt, amit nem sokkal később a sárdobálás követett.

Ahhoz ami velem történt, Ungár Péternek az égadta világon semmi köze nincs. A párt vezetésének viszont nagyon is köze van, hogy megszerveztek egy ilyen nagyon csúnya támadást, egy szavazás miatt, amelyben nyugodtan mondhatta volna a frakció, hogy nemmel szavaz volt elég idejük ezt átgondolni. Szándékosan szavaztak igennel, hogy aztán pár óra múlva, már engem tudjanak sározni, és aztán a végén, azt is megkaptam, hogy becstelen vagyok, mert nem adom vissza a mandátumom, és nem akarnak velem közösséget vállalni

- idézte fel a politikus.

Teljes beszélgetés: 

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nem látni, hogy Tordai Bence miben látja a bosszúhadjáratot + videó

Nem látni, hogy Tordai Bence miben látja a bosszúhadjáratot + videó

Jogellenesen építkezett Tordai Bence. A Fővárosi Törvényszék után a Kúria is megerősítette Budapest Főváros Kormányhivatalának, amiért elutasította a párbeszédes politikus II. kerületi ingatlanára a hatósági bizonyítvány iránti kérelmét. Vendégünk volt Gór Csaba II. kerületi önkormányzati képviselő.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!