2024. 05. 10. Péntek Ármin, Pálma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Szobrot emel Kobe Bryant tiszteletére a Los Angeles Lakers

Szobrot emel a 2020-ban helikopterszerencsétlenségben elhunyt Kobe Bryant tiszteletére az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) szereplő Los Angeles Lakers.

  • Szobrot emel Kobe Bryant tiszteletére a Los Angeles Lakers

A klub csütörtökön közölte, hogy az alkotást 2024. február 8-án leplezik le a jelenleg Crypto.com Arenának nevezett csarnok előtt. Ezt a dátumot azért választották ki, mert a 41 évesen meghalt sztár a 8-as és a 24-es mezt viselte a Lakersnél eltöltött húsz idénye során, míg a katasztrófában szintén áldozatul esett lánya, Gianna a 2-es mezt hordta korosztályos csapatában.

A Lakers eddig öt legendás játékosa - Elgin Baylor, Shaquille O'Neal, Kareem Abdul-Jabbar, Magic Johnson és Jerry West -, valamint Chick Hearn műsorközlő előtt tisztelgett szoborral az 1999 óta otthonául szolgáló csarnok előtt.

A Kobe Bryantet és egyik lányát is szállító helikopter 2020. január 26-án Los Angeles közelében zuhant le. A fedélzeten kilencen tartózkodtak, a pilóta és nyolc utas, a tragédiát senki sem élte túl. Bryant a 2008-as, pekingi és a 2012-es, londoni olimpián aranyérmet nyert, emellett ötszörös bajnok volt az NBA-ben, és kétszer a döntő, egyszer pedig az alapszakasz legjobbjává választották.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!