2024. 05. 09. Csütörtök Gergely napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Külföld

Donald Trump: Biden elnöksége káoszt hozott

Donald Trump volt elnök, Des Moines-ban, a jelenlegi legesélyesebb republikánus elnökjelölt-aspiráns az állam fővárosában tartott meghallgatást. A választók közvetlenül is kérdezhették a volt elnököt.

  • Donald Trump: Biden elnöksége káoszt hozott

Biden elnöksége hozott káoszt – válaszolta Donald Trump, amikor arról kérdezték, káoszt hozna-e a második elnöksége, hozzátéve, hogy nem csupán a határon, de a fegyveres erőknél is káosz van, ahol eluralkodott a woke-ideológia. A jelenlegi elnök pedig szerinte a káosz fő oka.

Két mondatot sem tud összerakni. És ő képvisel bennünket a nukleáris fegyverekkel kapcsolatban Putyinnal, Hszivel és ezekkel a nagyon okos emberekkel

− fogalmazott Trump.

Amikor az ő (Donald Trump) elnöksége alatt káosz volt, azt jórészt a demokraták ellene való áskálódása okozta – tette hozzá. Hangsúlyozta, hogy az ő elnöksége alatt nem indítottak háborút, a határhelyzet a legjobb volt az amerikai történelemben, és a legnagyobb adócsökkentést hajtotta végre − idézi a volt elnököt a Fox News amerikai televíziós hálózat tudósítása.

Az Egyesült Államoknak nincs más esélye, csak a kitoloncolások fokozása – tért rá a migrációs válságra. A déli határon tapasztalható helyzet nem fenntartható.

Milliók és milliók vannak itt. Ez nem fenntartható. Látták New Yorkban, hogy kidobják a rendes diákokat, és migránsokat ültetnek a helyükre?

– utalt a volt elnök New York demokrata polgármesterének döntésére, amellyel az egyik brooklyni középiskola diákjait online oktatásra állították át, hogy az iskola épületében migránsokat szállásolhassanak el.

 

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!