Stopper

Húszéves győzelmi évforduló a rácsok mögött

Adás: hétfő 19.30, kedd 16.05, szerda 11.05, szombat 11.30

Adás:
2012. július 2., hétfő 19.30

2012.
július 3., kedd 16.05
2012.
július 4., szerda 11.05
2012.
július 7., szombat 11.30

Húszéves győzelmi évforduló a rácsok mögött. A Barcelonában olimpiai bajnoki címet szerző birkózó, Farkas Péter a fővárosban, a Kozma utcai fegyházban tölti büntetését. Négy és fél év teljes hallgatás után a Stopper stábjának beszélt a börtönévekről, a megpróbáltatásokról, a szökéséről és persze a régi sikerekről is. Az egykori birkózó azt mondta, nincs mit megbánnia, mert nem követett el semmit. Védője nemrégiben ismét per-újrafelvételi kérelmet nyújtott be a bíróságra. Ügye 2004-ben kezdődött, amikor a rendőrség az ország egyik legnagyobb és legprofibban kialakított illegális kábítószerüzemét leplezte le családi házukban.

Honvédelem – ismeretlenekkel. Albán csapat ellen kezdi meg szereplését a Honvéd együttese az Európa Ligában, ám a csapat kerete napról napra változik. A kispestiek zárt kapus gyakorlásokat rendeltek el, így csak edzőmeccsen figyelhette meg a Stopper, hol tart a kupainduló.
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása