A gyümölcstermés lehet a szűk keresztmetszet – Bruttó, péntek 19.30

Adás:
2012. augusztus 10., péntek 19.30
2012. augusztus 11., szombat 14.30
2012. augusztus 12., vasárnap 18.05
2012. augusztus 13., hétfő 11.30

A torok helyett a gyümölcstermés lehet a szűk keresztmetszet a pálinkakészítésben. A tradicionális magyar ital egyre népszerűbb, a kifőzdéknek pedig jó minőségű alapanyag kell. Az idei gyümölcshiány miatt van, aki áremelésre számít, mások viszont azt mondják: az elmúlt években lefőzött készletekből bőven kielégíthető az egyre nagyobb kereslet.

Több mint hússzor annyit ér, mint amibe kerül – egy revizor átlagosan 139 millió forintot terelt vissza a költségvetésbe az első fél évben. Vendégünk Tamásné Czinege Csilla, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi adóigazgatóságának vezetője.

Mobil tárca – ma már inkább csak a napijegyes magyarok lepődnek meg azon, ha a Szigeten készpénzzel nem, csak fesztiválkártyával tudnak fizetni. A Metapay-rendszerrel a borravaló eltűnt, a forgalmat viszont akár 30 százalékkal is növelheti a készpénzmentes fizetési mód.

Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása