2024. 05. 09. Csütörtök Gergely napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Szikla - lángok ölelésében 11:00

Belföld

Szánthó Miklós: pedofiloknak nincs mentség, nincs bocsánat, nincs kegyelem!

A magyar jobboldal mindig is konzekvensen kiállt a gyermekek védelme mellett.

  • Szánthó Miklós: pedofiloknak nincs mentség, nincs bocsánat, nincs kegyelem!

A magyar jobboldal mindig is konzekvensen kiállt a gyermekek védelme mellett. Ebből következett a gyermekvédelmi törvény és népszavazás, a genderpropaganda elutasítása és az azzal szorosan összefüggő pedofil bűncselekmények súlyosabb büntetése – és ebből következik most az is, hogy az Alaptörvény úgy módosul: a kiskorú gyermekekkel szemben elkövetett bármilyen (!) bűncselekmény esetén az elkövető nem kaphat a köztársasági elnöktől kegyelmet. Nekem is van két kisgyerekem, de nem csak én értek szerintem ezzel egyet: a pedofíliára nincs mentség, a pedofiloknak pedig nincs nincs bocsánat, nincs kegyelem – ez a közakarat.

A pedofília nem egy "betegség", a pedofil nem egy "beteg ember" - ahogy baloldaliak állítják -, hanem a gyermekeinkre leselkedő legdurvább és legvisszataszítóbb veszély, bűn, undormány, bűnözői kör. Ezért minden jogi kiskaput be kell zárni, még erősebb jogi védvonalakat kell kiépíteni. A kormány hatékonyan és jól reagál: bár jogászkodásnak most tényleg nincs helye, a vonatkozó módosítást valóban alkotmányos szinten kell rögzíteni és nem csak a pedofilokra, de minden, a gyermek érdekét sértő bűnözőre ki kell terjeszteni a kegyelmi lehetőség kizárását. Mondom: nincs kegyelem. Nincs bocsánat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!