2024. 05. 10. Péntek Ármin, Pálma napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Pert nyert Nyitrai Zsolt

Jogerősen is pert nyert Nyitrai Zsolt az ezalenyeg.hu ellen. A Fidesz országgyűlési képviselője azért perelte be a baloldalhoz köthető internetes oldalt, mert egy írásukban azt állították, eljárás indult ellene az egri szavazók listázása miatt. Korábban Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere azzal vádolta meg a helyi kormánypárti frakciót, hogy az önkormányzati választások előtt adatokat gyűjtöttek a szavazókról.

  • Pert nyert Nyitrai Zsolt

Választási csalással vádolta meg Eger polgármestere a helyi Fideszt tavaly januárban. Mirkóczki Ádám azt állította, hogy a hivatal egyik irodájának fiókjában olyan íveket találtak, amelyekben egri lakosok neveit és adatait rögzítették.

Mirkóczki Ádám a listák ügyében ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, de több sajtóorgánum, köztük a DK-hoz köthető ezalenyeg.hu tényként közölte a választási csalást.

Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője a valótlan állítások miatt beperelte az oldalt, és a bíróság jogerősen neki adott igazat.

A szavazók listázásának ügyében megindult nyomozást bűncselekmény hiányában megszüntette a rendőrség.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Péter tovább fokozza + videó

Magyar Péter tovább fokozza + videó

Nem blokkolták az internetet Magyar Péter rendezvényén - közölte a rendőrség. Azt is hozzátették: a politikus által közzétett fotókon nem egy internet korlátozására alkalmas eszköz látható, hanem egy szolgálati rádiókészülék.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!