2024. 05. 09. Csütörtök Gergely napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Szikla - lángok ölelésében 11:00

Belföld

Már a TikTokon kell toboroznia a Gyurcsány-pártnak

Deák Dániel szerint komoly káderhiányt mutat, hogy a Demokratikus Koalíciónak már TikTokon kell toborozni az embereket ahhoz. A Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke, Horn Gábor szerint Magyar Péter új pártja pedig akár el is szívhat kádereket a baloldal többi pártjától.

  • Már a TikTokon kell toboroznia a Gyurcsány-pártnak

A Demokratikus Koalíció (DK) ellenzéki viszonyok között hiába híres stabil támogatói bázisáról, úgy tűnhet, már nem támaszkodhat belső erőforrásaira. A napokban a gyanútlan TikTok-felhasználókkal könnyen szembejöhetett a Gyurcsány-párt videója, amely szerint itt a nagy lehetőség, hogy „Zsófival, Botonddal és Klaudiával” bárki együtt dolgozhasson „minden nap a kormányváltásért”.

@tiktokgyf

Ők a munkatársaid lehetnek a DK-ban! Csatlakozz hozzánk és jelentkezz gyakornoknak április 15-ig: https://alairom.dkp.hu/forms/jelentkezz-gyakornoknak-a-dk-hoz/

♬ eredeti hang - Gyurcsány Ferenc

A videó tanúsága szerint a párt gyakornokokat keres, akiket felhasználnának a DK kampányában. Azonban Magyar Péternél is vannak káderhiányra utaló jelek, ugyanis sajátos módját választotta a jelöltállításnak az európai parlamenti választásokra. 

A bosszúszomjas ügyvéd pályázat útján szeretné kiválasztani a Tisztelet és Szabadság (Tisza) Párt EP-listáját. A jelentkezésnél előnyként említik a pártpolitikai háttér hiányát, valamint ha a jelentkező olyan térségből érkezik, amely Magyarország elmaradottabb, hátrányosabb régióit vagy kistérségeit érinti. 

A XXI. Század Intézet vezető elemzője lapunknak rámutatott, komoly káderhiányt mutat, hogy a DK-nak már TikTokon kell toborozni az embereket ahhoz, hogy legyen elegendő emberük legyen a választási kampányban.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Kárt okozna Magyarországnak egy baloldali kormány Kína-ellenes retorikája?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!