2024. 05. 09. Csütörtök Gergely napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

A baloldali pártok múltját számos pedofil bűncselekmény szennyezi, ők mégis a kormányt támadják a bűnökért + videó

Az MSZP, a DK, a Momentum és a Párbeszéd is csatlakozott ahhoz a körhöz, amely a kegyelmi ügy után tiltakozni kezdett a pedofília ellen. A Fidesz frakcióvezetője szerint ez álságos, ugyanis a baloldalon az elmúlt évtizedekben megannyi pedofil, vagy pedofilgyanús eset történt.

  • A baloldali pártok múltját számos pedofil bűncselekmény szennyezi, ők mégis a kormányt támadják a bűnökért + videó

Alpári stílusban beszélt a miniszterelnökről Gyurcsány Ferenc a parlamentben. A DK első embere azt mondta: minden egészséges ember undorodik a pedofíliától és azoktól, akik ezt az ocsmány cselekményt elnézik, segítik, mentegetik.

Az MSZP, a DK, a Momentum és a Párbeszéd is csatlakozott ahhoz a körhöz, amely a kegyelmi ügy következtében tiltakozni kezdett a pedofília ellen, valamint a pedofílizmus támogatójának titulálta a kormányt. A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője emlékeztetett: Mindeközben valamennyi törekvésükkel azt mutatták, a gyermekvédelem ellen küzdenek.

Ez nem 2021-ben kezdődött, hanem már 2013-ban sem támogatták azt, hogy akik a gyermekek sérelmére követnek el súlyos bűncselekményeket, ne végezhessenek gyermekek felügyeletével, gondozásával, gyógykezelésével összefüggő tevékenységet

- mutatott rá Kocsis Máté.

2021-ben lehetőségük lett volna a pedofil ellenes törvénycsomag megszavazására, ezt azonban elutasították

- emlékeztetett a Fidesz frakcióvezetője. Kocsis Máté hozzátette: Ezentúl nem támogatták többek között a pedofil-nyilvántartás létrehozását.

Nagyvonalúan elhallgatják, hogy a bicskei gyermekotthon igazgatóját 1990-ben Demszky Gáborék nevezték ki és húsz évig, húsz évig élvezte a bizalmukat, négyszer erősítették meg a tisztségében.

Emlékezetes, hogy a baloldali pártoknál több pedofil vagy pedofilgyanús eset is volt.

  • 2023 nyarán egy újpesti kulturális központ által szervezett táborban kiskorú gyermekek között szexuális magatartás történt. A cég MSZP-s vezetőjének távoznia kellett, ami az eset súlyosságát bizonyítja.
  • 1999-ben egy SZDSZ-es képviselő, Lévay Levente került botrányos helyzetbe, mikor pedofil tartalmakat töltött le az internetről. Végül 2005-ben mondta ki a bíróság, hogy valóban elkövette a cselekményeket.
  • A párbeszédes Jámbor András vezette Szikra mozgalom egyik aktivistájának élettársa is pedofília miatt került a hatóságok látóterébe. Számítógépén gyermek pornográf felvételeket találtak.
  • K. Gábornak, a pedofil-botrányba keveredett volt LMP-s politikusnak pedig, aki nyilatkozatában korábban helyeselte a gyermekvédelmi határozatot - megkezdődött a pere. Az ügyészség szerint tavaly egy fiatalkorú fiúval szemben fajtalankodott. 

Fotó: A Szikra Mozgalmat érintő pedofilügyre a tavaly lezajlott magyarországi szélsőbaloldali támadásokat követő nyomozás során derült fény. Végül öngyilkos lett Dobos Krisztina élettársa, az a férfi, aki a rendőrség szerint tulajdonosa volt az Antifa-nyomozás során talált pedofil felvételeknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!