2024. 05. 12. Vasárnap Pongrác napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 07:30

Sajtóklub

Sajtóklub: Egy józan, a valósággal szembenéző beszédet hallhattunk

Orbán Viktor miniszterelnök idén is a Várkert Bazárban tartotta évértékelő beszédét. A miniszterelnök 1999 óta tart évértékelőket, így az ideit isA beszéden elhangzottakat természetesen a Sajtóklub újságírói is elemzik a vasárnapi adásban.

  • Sajtóklub: Egy józan, a valósággal szembenéző beszédet hallhattunk

Bencsik András emlékeztetett, Orbán Viktor beszédében hangsúlyozta, hogy felépítjük a feldolgozó mezőgazdaságot, a privatizációval tönkretett magyar élelmiszeripart feltámasztjuk, lesznek az élelmiszeriparban is nemzeti bajnokaink, akik a világpiacon is helytállnak majd. 

A Magyar Demokrata főszerkesztője emlékeztetett, 

az az árrobbanás, ami most van, annak a gyökerei a '90-es évekre nyúlnak vissza, amikor privatizálták az élelmiszeripart (...) és ez az élelmiszerfeldogozás nemzetstratégiai jelentőségű dolog. 

Kiemelte, 

a miniszterelnök elmondta, milyen infrastrukturális épíítkezések várhatók, az országbérlet és a vármegyebérlet pedig egy más típusú közlekedésnek veti meg az alapjait, elképzelhető, hogy egy reneszánsz indul el a közösségi közlekedésben. 

Gajdics Ottó újságíró szerint ebben a mostani pesszimista hangulatban mégis olyan lelkesítő - mint fogalmazott - kutyakemény, tartást adó, nem pedig vagdalkozó beszéd volt. 

Néző László a teljes évértékelőben azt látta, hogy annak lényege, 

nem adjuk fel, nem hátrálunk, válság ide, vagy oda, háború ide, vagy oda, megteszi a kormány, amit vállalt (...) hiába, hogy egyedül maradtunk a Vatikánnal és a Jóistennel, akkor is tartjuk magunkat azokhoz erkölcsi parancsokhoz, amit a kormány és a magyar emberek többsége igaznak vél.

További témáink:

  • Házkutatást tartott a rendőrség a 15 éves diákkal szexelő pedagógiai asszisztensnél
  • Antifa-támadások Budapesten

Teljes adás: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!