2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Célpont

Célpont: Mintha visszefelé járna az idő kereke Józsefvárosban

Ellehetetlenített közlekedés, gazos területek, megszüntetett parkolóhelyek, és semmibe vett lakosok. Ez a helyzet most a baloldal vezette fővárosban. Szolgáltatásokat szüntetnek meg, folyamatosan romlik az utcák állapota, egyes kerületekben pedig mintha visszafelé pörögne az idő. A járdák szemetesek, a parkok gazosak, a lépcsőházakat meg ellepik a drogosok.

  • Célpont: Mintha visszefelé járna az idő kereke Józsefvárosban

A legszembetűnőbb változáson talán Józsefváros esett át, itt ugyanis mintha visszafelé járna az idő kereke. Az utcák szemetesek, a parkok vállalhatatlan állapotban vannak. Pikó András polgármester pedig semmit nem tesz, és az a jobbik eset. Mert ha tesz valamit, abban bizony nincs sok köszönet.

Hűsítő minipark, közel három millió forintból. Ezt sikerült intéznie Pikónak idén nyáron a kerületiek pénzéből. Ahelyett tehát, hogy a meglévő zöldterületeket tartanák rendben, letettek a járda szélére egy pár faládát és húztak fölé egy ponyvát. Mindezt három millió forintból. Na de mit szólnak ehhez a helyiek?

"Nesze semmi fogd meg jól. A növényeknek talán az árnyék jó, látványnak szép, de hogy ide senki nem fog beülni, vagy beállni, abban egészen biztos vagyok. Ez egy hülye ötlet" - mondta egy józsefvárosi lakos.

A Célpont új adásában nyakunkba vettük a város többi részét is, hogy megnézzük, merre halad a karácsony Gergely vezette főváros. Annyi biztos, hogy előre biztosan nem.

A műsor első részében pedig baloldali politikusokat kérdeztünk, hogy mit szólnának, ha a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány valóban kivonulna Európából. 

A teljes adás:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!