2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Sokan vidéken töltötték a hétvégét

Sokan utaztak vidékre a korlátozások enyhítése után. A Balaton-parti teraszok megteltek, a távolságtartás szabályait viszont nem igen tartották be. Kinyitott az ország egyetlen vidámparkja is, de csak szigorú óvintézkedések mellett, hétvégén lehet látogatni.

  • Sokan vidéken töltötték a hétvégét

Újra gyerekzsivajtól volt hangos az ország egyetlen vidámparkja. A debreceni Nagyerdei Kultúrpark hosszú kényszerszünet után nyithatott ki újra.

Sokan várakoztak a nyitásra, ezért a szórakoztató központban szigorú óvintézkedéseket vezettek be a járvány elleni védekezés jegyében.

Az elvarázsolt kastélyba egyszerre csak öten mehettek be. A látogatóktól azt kérik: ne csoportosuljanak, és tartsanak egymástól legalább másfél méteres távolságot. Az intézmény területén egyébként folyamatosan fertőtlenítenek.

Siófokon egymás után érkeztek a vendégek a tóparti büfébe. A településen feloldották a korábbi lezárásokat, megnyitották a kedvelt turista látványosságokat.

A turisták többsége ugyanakkor nem tartotta be várakozás közben a másfél méteres távolságot, sőt, szájmaszkot is alig-alig lehetett látni valakin.

 A vendéglátósok szerint, ha beindul a szezon, egyre kevesebben fogják betartani a szabályokat. A balatoni szolgáltatók ugyanakkor abban bíznak: idén sokkal több lesz a belföldi vendég.

Kapcsolódó anyagok:

Kinyitott a debreceni vidámpark

Nem tartották be a szabályokat a Balatonnál

Újraindult az élet

Tele vannak a teraszok a Balatonnál

Több vidéki fürdő is újranyitott a hétvégén

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!