2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Bayer Zsolt: Ez korunk nagy találmánya: minden abnormálisra születik egy fogalom

Ha lenne ebben bármi komikus, azt is mondhatnám, a Jóistennek van a legjobb humora. De nem mondhatom. Mert ez minden elemében tragédia. Úgyhogy maradjunk a legnagyobb rendezőnél.

  • Bayer Zsolt: Ez korunk nagy találmánya: minden abnormálisra születik egy fogalom

Bayer Zsolt a Magyar Nemzet oldalán írta meg publicisztikáját.

"Osváth Zsolt, a pedofíliaellenes gigatüntetés fő szervezője nemrégiben egy kiskorúval csetelgetett, akitől képeket kért a nemi szervéről, s akinek képeket küldött a sajátjáról. S erről bizony képernyőfotók árulkodnak, ezt nem a Noryna Diamond hányta bele az éterbe.

Tessék mondani, mi ilyenkor a teendő? Azontúl persze, hogy most majd jönnek a „szakértők”, és elkezdik mentegetni Osváthot, miszerint ő nem pedofil, hanem „efebofil”.  Tudjuk, ez korunk nagy találmánya: minden szörnyűségre, devianciára, torzra, ocsmányra, abnormálisra születik egy fogalom, amivel mindjárt be is emelik a devianciát, torzat, ocsmányt, abnormálist a normalitás világába, nincs itt semmi látnivaló, éljen a szabadság. Emlékeznek még? Nemrégiben a berlini főpályaudvaron kutyának öltözött nyomorult, beteg, zárt intézetbe való megint csak nem tudom micsodák tüntettek – voltak vagy ezren! –, és követelték a „jogaikat”. S erről úgy számolt be a „haladó” sajtó, mint a világ legtermészetesebb dolgáról, a normalitás világa pedig kutyaként szűkölve próbálta kitalálni, vajon milyen jogokat követelnek maguknak ezek? Be kell őket oltani szopornyica ellen? Ha sétálni mennek, kötelező rájuk tenni a pórázt és a szájkosarat? Esetleg ivartalanításuk előtt 12 órával nem szabad etetni őket? Azt hiszem, ez teljesen mindegy."

teljes cikk a Magyar Nemzet honlapján olvasható.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!