2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Baán és Habony most egy luxushotelben mulattak

2016. február 19., péntek 09:16, frissítve: szombat 15:16

Luxushotelben mulatott együtt Habony Árpád és Baán László. A miniszterelnöki bizalmas barátnőjének szerdai kiállításmegnyitóján vettek részt.

A portál szerint mindketten részt vettek azon a partin, amelyen Habony Árpád festőművész hölgyismerősének kiállításmegnyitóját ünnepelték a Kempinski Hotelben. Ugyanott, ugyanazon az estén mutatták be Andy Vajna filmügyi kormánybiztos feleségének tavaszi ékszerkollekcióját is.

Baán László és Habony Árpád régi barátok – a Szépművészeti Múzeum főigazgatója volt Habony Árpád esküvői tanúja. Ugyancsak Baán László volt az, aki engedélyezte, hogy a múzeum nagy értékű műkincseket adjon bérbe a miniszterelnöki tanácsadó ismerőseinek. A kiállításmegnyitóval kapcsolatos kérdésekre Baán László nem válaszolt a Hvg.hu-nak.

Mint arról korábban beszámoltunk, Baán László fegyelmit kapott a humántárca vezetőjétől, mert ingyen rendelkezésre bocsátotta a Szépművészeti Múzeumot Habony Árpád lakodalmára. Ezt Lázár János mondta, Balog Zoltán viszont nem beszélt erről csütörtöki sajtótájékoztatóján. Az intézmény kibérlése másnak nemrég 1,5 millió forintba került. Bővebben >>>

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!