2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az olasz futball magyar mesterei 03:00

10 millión áll az LMP Habony-számlálója

2016. február 19., péntek 07:04, frissítve: péntek 10:28

A Józsefvárosi Önkormányzat eddig 10 millió forint értékű megrendelést adott a Habony Árpád érdekeltségébe tartozó ingyenes lapnak, a Lokálnak – mondta az LMP helyi képviselője.

Jakabfy Tamás a párt csütörtöki korrupcióinfó nevű sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy miután a bizottsági üléseken szóvá tette Habony ügyeit, a megrendeléseket önkormányzati cégekhez szervezték ki, így pedig nehezebb az ügyeket ellenőrizni. Beszélt arról is, hogy bartelmegállapodásokkal Habonyhoz közel álló cégek 100 belépőt kaptak Budapest legdrágább fürdőibe, illetve 120 fős kísérettel mehetett be az Operába is.

„Tulajdonképpen az történik, hogy az önkormányzat megírja a Lokálnak a helyi tartalmat, és ahelyett, hogy kiszámlázná ezt a szolgáltatást – lévén, hogy az újságnak ez a fő profilja, hogy helyi tartalmat szolgáltat –, ehelyett kifizeti annak a megjelenését is. Habony-számlálót indítottam: az önkormányzat ülésein számolom azt, és szembesítem a fideszeseket azzal, hogy mennyi pénzt fizettek Habonynak. Jelenleg 10 millión áll ez a Habony-számláló” – mondta Jakabfy Tamás józsefvárosi önkormányzati képviselő.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!