2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Az MSZP ellentámadást indított: patkányozás, mint kampánystratégia

Felelősségre vonás helyett védelmébe vette a szocialista párt a Fidesz szavazókat patkányhoz hasonlító Bangóné Borbély Ildikót. Az MSZP elnöke bár hangsúlyozta, hogy képviselőjük bocsánatot kért kijelentéséért, szerinte valójában csak összehangolt támadás áldozata lett Bangóné.

  • Az MSZP ellentámadást indított: patkányozás, mint kampánystratégia

Nem egyedülálló Bangóné Borbély Ildikó patkányozó esete az MSZP köreiben. A „Patkányinvázió Budapesten” címmel közzétett kisfilmben egy olvasói kommentet idéznek, mely szerint „szükség van az irtásra, főleg a Lendvay utcában és környékén”. Ismert, hogy a Fidesz székháza éppen a Lendvay utcában található. Ráadásul a helyesírással ezúttal is meggyűlt a bajuk, ezúttal az irtás szó fogott ki a szerzőn.

 

Bangóné Borbély Ildikó szocialista politikus még múlt hét csütörtökön utalt élő adásban Fidesz szavazókra úgy, mintha azok patkányok lennének.

Az eset óta Bangóné nyilvánosan bocsánatot kért és több szocialista politikus is szerencsétlen kijelentésnek nevezte az esetet. Az MSZP elnöke viszont már tagadja, hogy képviselőtársa a kormánypárti szavazókat sértegette volna.

„Semmiképpen nem a Fidesz szimpatizánsaira vonatkozó mondatról van szó. Ahogy mondtam ez teljes mértékben kiforgatja a kormánygépezet és erre épít egy gyűlöletkampányt, amit mi visszautasítunk” – jelentette ki Tóth Bertalan.

„Patkánykormányzás folyik Magyarországon” – ezt már Ujhelyi István szocialista európai parlamenti lépviselő írta a közösségi oldalán. A politikus egyenesen kampánystratégiát csinált a patkányozásból.

Szánalmas az, ahogy a szocialista párt egy kínos és gyáva magyarázkodásba kezdett ahelyett, hogy felmentették volna Bangóné Borbély Ildikót

- jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs szerint a szocialista párt képviselője magyar embereket szavazó polgárokat sértett meg. patkánynak nevezte őket és ahelyett, hogy a konzekvenciákat levonná, ahelyett egy hazug, gyáva magyarázkodásba kezdett, most már a pártja is.

Ez egy egészen elképesztő szánalmas mélypontja a magyar baloldalnak

– tette hozzá.

Vasárnap elindította országos tájékoztató akcióját a nagyobbik kormánypárt Bangóné Borbély Ildikó patkányos kijelentéséről. Hidvéghi Balázs szerint erre azért volt szükség, mert a szocialista képviselő megsértette őket és az embereknek joguk van tudni erről.

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!