2024. 05. 09. Csütörtök Gergely napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Akár a Balatonon is nyaralhatnak idén táborokban a gyerekek + videó

Elindult a jelentkezés a nyári balatoni Erzsébet-táborokba, ahova évről-évre sokan jelentkeznek. De a többi nyári tábor közül is érdemes minél előbb választani: április közepéig, árengedményhez juthatnak a családok.

  • Akár a Balatonon is nyaralhatnak idén táborokban a gyerekek + videó

Az Erzsébet Alapítvány teljes ellátást, szórakoztató és készségfejlesztő programokat, valamint gondtalan időtöltést kínál a gyerekeknek egy biztonságos környezetben.

A legnépszerűbbek az ottalvós táborok, ezen belül pedig a balatonparti Erzsébet-táborok. Zánkán és Fonyódligeten idén is hatnapos, ötéjszakás turnusokban nyaralhatnak a gyermekek június 23-tól a szünidő teljes ideje alatt.

Darabánt Judit kommunikációs igazgató, Erzsébet Alapítvány: "Nem terhelik meg a család pénztárcáját, mindössze 1000 ft-os befizetéssel vehetnek részt a gyermekek a programokon, illetve a teljes ellátásuk, a napi ötszöri étkezésük is biztosított. A speciális étrendre is nagy hangsúlyt fektetünk, a gyermekcsoportok pedig vonattal ingyenes utazhatnak mind a zánkai, mind a fonyódligeti táborokba."

Az általános iskolák az Erzsébet-táborok honlapján április 24-én 14 óráig pályázhatnak.

A táborfigyelő oldalán ezen kívül több mint 700 tábor közül lehet választani. A hagyományos kézműves, sport, lovas, idegennyelvi, katonai, rúdfitnesz vagy űrrakéta-építő tábor mellett brókernek és tőzsdecápának is tanulhatnak a gyerekek.

Tóth Béla ügyvezető, táborfigyelő: "A gyermekkel közösen válasszunk tábort. Előfordulhat, hogy olyan témát választ ki a csemeténk, amire nem is számítunk. Kisfiúnk kiválaszt egy angol tábort és egy életre megszereti az angol nyelvet - vagy éppen nem megijesztve a lányos apukákat -, a kislányunk kiválaszt egy katonai tábort és ott fogja magát nagyon jól érezni. Szóval amibe van beleszólása a csemetének, abba engedjük is, hogy beleszóljon, hogy saját döntésnek érezze a táborválasztás. Jobban fogja érezni magát.

Tóth Béla hozzátette: érdemes minél előbb választani, április közepéig akár 5, 10, 15 százalékos árengedményhez juthatnak a családok. Javasolja, hogy ár-érték alapján döntsenek a szülők, hiszen attól lesz értékes a vakáció, ha minél több program, élmény és impulzus éri a gyerekeket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!