2024. 05. 13. Hétfő Szervác, Imola napja
Jelenleg a TV-ben:

Bundicsfilm

Következik:

Híradó 12:00

Radar

Radar - Helyreállítási munkálatok a vonatbaleset helyszínén

140 méter vasúti sín és 240 db vasbeton alj kerül újonnan Téglás közelében a vasárnap kisiklott vonat miatt sérült kétvágányú vasúti pálya jobb vágányra.

  • Radar - Helyreállítási munkálatok a vonatbaleset helyszínén

Így ott jövő héten már megindulhat a közlekedés. Ezután kezdődik a bal vágány javítása, ahol 3600 méter sínt és közel 4,5 ezer darab vasbeton aljat kell kicserélni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ebben tuti nincs benne Azahriah

Ebben tuti nincs benne Azahriah

Megjelent a Magyar rocktörténet című képregénykönyv második része. Kötelező szerzemény azoknak, akik megmentenék gyermekeiket a jelenkori zenei nihiltől, legyen az Azahriah-féle „arab mulatós”, vagy koreai rágógumipop.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!